top of page

Pirkko Vesavaara

pelastus, kutsumus ja tehtävä

"Sain ottaa Jumalan kutsun vastaan v.1993. Sain vapautua ja aloittaa ihan uuden elämän uskoen Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajana. Siitä alkoi koulutus Jumalan Sanan kautta, tutustuminen ja rakastuminen uskon alkajaan ja täyttäjään Jeesukseen."

Jeesus puhui minulle tehtävästä, johon Hän alkoi minua kouluttaa. Sain profetian erään siskon kautta, että minulle on viisi koulutuksen vuotta. Alinomaa sain kuulla Herran puhuvan minulle: pysy totuudessani, pysy Minun Sanassani. Valvo ja rukoile! Useasti sain kuulla sanat: Minä en jaa kunniaani.

Olin maallisessa työssäni kosmetiikkafirmassa aluejohtajana Oulun läänissä lähemmäs 20 vuotta. Siinä työssä sain innostaa ja opettaa naisille ulkoista kauneutta ja hyvinvointia. Uskoon tuloni jälkeen maailman markkinat ja turhuuksien turhuus alkoi väsyttää ja motivaatio työn yhäti vain parempaan ja parempaan tulokseen ja tavoitteellisuuteen lopahti, ja uskon, että Jumalan tahdosta tämä tapahtui. Suurin innostukseni oli viedä sanomaa siitä, miten tärkeää on sisäinen hyvinvointi ja vapaus. Herra vei minut Israeliin v.1997 ja sain ottaa vastaan kuuliaisuuden kasteen Jordanilla.

Eräänä yönä Herrani ilmestyi ollessani kiitoksessa ja rukouksessa. Mieheni nukkuessa vierelläni kuulin Kutsujani sanat: Minulla on sinulle tehtävä: sinä vapautat vangitut, kirvoitat kahleet, sokeat saavat näkönsä ja kuurot kuulevat, rammat kävelevät ja köyhille julistetaan evankeliumi. Herran sanat olivat hyvin selkeät ja sanoisinko painokkaat. Markuksen evankeliumissa sanotaan, että nämä merkit seuraavat niitä jotka uskovat. Ymmärsin, että se on Jumala tahto, että Sana julistetaan niin kuin se on kirjoitettu ja sitä seuraavat ihmeet ja tunnusteot. Kyselin Herralta, milloin Hän vapauttaa minut tehtäväänsä ja miten se yleensäkään voi tapahtua, sillä minä omalta osaltani tuon elatusta perheeseemme.

Sitten tuli päivä, jolloin oli kokousmatka Kajaaniin ja siellä kävin rukoilemassa erään uskovan äidin puolesta. Samassa huoneessa oli vanhus, jolla ei ollut selvää puhetta. Hän viittoi minua luokseen ja mennessäni hänen luokseen, hän sanoi hyvin ponnekkaasti ja selkeästi minulle: Etkö sinä ala ottamaan jo lopputiliä! Ja hän toisti vielä saman uudelleen. Se lause meni läpi sisimpäni ja tiesin, että tämä on Herran puhetta. Olin pyytänyt selkeää sanomaa Häneltä. Siitä meni kolme päivää ja sanoin itseni irti maallisesta työstäni. Samalla sain tilaisuuden todistaa Jeesuksesta esimiehelleni ja hän sai kohdata Mestarin.

Herra lupasi pitää huolen tehtävästäni, elannostani ja siitä, että Hän avaa ovet julistustyölleni. Vielä hän lupasi asettaa ihmiset rinnalleni. Ja tämä kaikki on tapahtunut niin kuin Hän puhui. Kiitos Jumalalle!

pirkko.jpg
bottom of page