top of page
Image by Billy Huynh

HERÄTYS

TV 7-ohjelma

Herra on avannut yhdeksi julistusmuodoksi kristillisen televisiokanavan TV7. Omasta vastustuksestani huolimatta se käynnistyi 2006, ja rukoillessani nimeä ohjelmalle Herra ilmoitti hyvin selkeästi nimeksi Herätys.
Herätys tulee joka kuukauden kolmas lauantai kello 20.00 ja on tunnin mittainen, ohjelmaa uusitaan seuraavalla viikolla kolme neljä kertaa.

Herätysohjelma on normaalikokous, jossa on Raamatun Sanan julistusta ja henkilökohtaisia todistuksia uskoontulosta, Herran parantavasta Voimasta ja Herran tarkasta johdatuksesta siitä, miten Jumalan voimavaikutukset kohtaavat ihmisiä kotisohvalla.
Herätysohjelmat löytyvät TV7 ohjelma-arkistosta.

Herätysohjelma nauhoitetaan ympäri Suomea, erinlaisissa kokouksissa, seurakunnissa, kodeissa, nuorisoseurantaloilla. Tänä vuonna tulee neljätoista vuotta Herätys-ohjelman alkamisesta. Kiitän esirukouksesta ja tuestasi ohjelmaani. Herra on uskollisesti auttanut siinä, mitä tulee kulloinkin puhua.

Tukinumero, jonka sanon jokaisessa nauhoituksessa koskee vain Herätys-ohjelman ulostuloa ja sen tukemista. Se ei koske kentällä tehtävää joka viikkoista evankeliumin työtäni, niinkuin monet ovat ymmärtäneet. Tilinumero, joka ohjelman yhteydessä ilmoitetaan ei ole minun tilinumeroni, eivätkä annetut lahjoitukset tule minun kenttätyöni tueksi, vaan Ristin Tuki Ry:n hyväksi. Jos koet halua tukea evankeliumityötä kauttani, pyydän sinua ottamaan yhteyttä Terttu Vehniäiseen. Kaikki tuki on ensiarvoisen tärkeää, että evankeliumi saa mennä eteenpäin ja tavoittaa mahdollisimman monet, Herra haluaa löytää ja pelastaa sen, mikä kadonnut on. Pyhä Henki toimii voimallisesti myös ohjelman kautta ja koskettaa ja parantaa aivan ihmeellisellä tavalla. Jumalan voima ei ole sidottu olosuhteisiin, vaan Hän on suvereeni kaikkialla kohtaamaan ihmistä juuri silloin, kun hän kipeimmin tarvitsee avun.

Saan lukuisia palautteita niiltä, jotka ovat saaneet avun tavalla taikka toisella Herralta tulleen profetaallisen Sanan kautta.

Kaikki ylistys kiitos ja kunnia yksinJumalalle.

Jumala herätä rakas Suomen kansamme tuntemaan sanasi totuus

ja ohjaa elämämme myös Sanasi mukaiseksi. Aamen !

bottom of page