top of page
A free flying white dove isolated on a b

Todistuksia

Jokainen todistus on henkilökohtaisesti minulle kerrottu tai jossain kokouksessani seurakunnalle todistettu. Suuri Pyhä Jumala totisesti toimii ja Hän pelastaa ja parantaa. Ja kaiken sen, minkä luet tältä sivulta, tiedä, Jumala ei jaa kunniaansa ja sen mitä Herra tekee armossaan, siitä jakamaton kunnia Hänen nimellensä.

 

Nainen Keski - Suomesta on kärsinyt pitkään vaikeasta hajuaine allergiasta. Se vaikutti häneen niin, ettei hän voinut mennä tai liikkua paikoissa, jossa ihmiset olivat käyttäneet hajusteita, ja joissa oli ilman laatu ongelmia. Hän tuli kokoukseen, jossa oli ulkona tai ulko oven vieressä, sillä ääni hävisi tuossa kokoustilassa. Hän tuli rukoiltavaksi ja ääni palautui ja hän parani tuosta allergiasta. Sisarta oli leikkattu monta kertaa ja selkä oli kipeä. Herra kosketti ja jalat kasvoivat yhtä pitkiksi. Kiitos Jumalalle

 

Reetalla oli 20 vuotta sydämen rytmihäiriöitä. Hän otti Vaasan kokouksesta rukousliinan ja parani.

 

-Sisar meni terveyskeskukseen lääkärin pakeille sydämen oireiden takia. Kiirrellinen lähete ultraan kardiologille. Mutta Herra puuttui asiaan. Sisar istahti tv ääreen ja katseli Herätys ohjelmaa. Sieltä tuli tiedon sanat, että jollain katsojalla on aortta vaiva ja siinä kotisohvalla sisko parani. Lääkäri myönsi, että Jumalan ihme oli tapahtunut.

 

-Kiitollisena sisar länsirajalta kertoo miten parani verenvuoto taudista Sana tuli kokouksessa, paranet kokonaan tästä vaivasta. Hän oli jo leikkaus jonossa, lämpöpallo leikkaukseen. Herra oli häntä jo edeltä vahvistanut, että hän paranee. Amen

 

-Veli Timo parani polvistaan ja selkäkivuistaan.

 

Mummi vei lapsenlapselleen rukousliinan, hänellä oli ihottuma kaulalla, joka oli ihan auki, vereslihalla. Iho parani, eikä ole ollut ihottumaa n. kahteen vuoteen. Amen

 

Selkä kivut hävisivät siskolta rukouksessa, hänellä oli aiemmin selkämurtuma .Hän oli kärsinyt kovista kivuista vuosia. Ihmeellistä hän toteaa ja kiittää Jeesusta. Sisko Etelä- Suomesta

 

Elsa tulee kokoukseen Kiimingissä ja kertoo, että hänellä on ollut niskanikamassa tosi kipeä fasettilukko. Yleisessä rukouksessa sanoin, että niskanikamien vaiva paranee! Ja Elsa kertoo olevansa nyt kivuton. Kiitos Jumalalle.

 

Leenan perhe Polvijärveltä, halusivat päästä lähemmäksi lapsia ja muuttamaan etelä suomeen. Leena soittaa minulle eräänä päivänä ja pyytää talonsa myymiseen rukousapua. Ongelmana oli iso talo, johon mahtuu vaikka kaksi perhettä. Rukouksessa tulee sana Herralta; se talo menee alta, saatte nähdä. Saatte ylistää ja kiittää Herraa ja iloita. Eteenpäin, talo menee pian kaupaksi. Teille on ihana koti varattuna. Tämä koetus on teille ollut koulutusta. Ja perhe kertoo, että niin tapahtui, he pääsivät muuttamaan ihanaan uuteen kotiin. Herra on uskollinen asunnonvälittäjä!

 

Sari Mikkelistä haki elämäänsä sisältöä monista eri pimeyden vaihtoehdoista ja oli kovasti etsimässä totuutta. Osuessaan vahingossa tv7 kanavalle eräänä päivänä, hän kuuli silloin menossa olevaa Herätys ohjelman julistusta ja sanoo, että se jäi häntä vaivaamaan. Nähdessään paikallisessa lehdessä kokousilmoituksen tilaisuudestani Mikkeliläisessä kodissa, hän uskaltautui lähtemään kokoukseen. Tuli lopuksi rukouspalveluun ja kuuli kysymyksen, oletko antanut jo elämäsi Jeesukselle. Sinä iltana muuttui Sarin elämä. Herra on häntä vienyt Sanan tuntemiseen. Hän irtisanoutui ja vapautui pimeyden voimista, ja palvelee nyt elävää Jumalaa. Hallelujaaa!

 

Helena oli merkillisen ahdistuksen sitomana tullut kokoukseen. Se teki hänet voimattomaksi ja masentuneeksi. Olin maininnut siitä puheessani, ja se otettiin häneltä pois. Kun ahdistus lähti, niin koko maailma näytti erilaiselta. Herra vapautti!

 

Kirsti kaatui muutama vuosi sitten rappusissa ja niskanikamaan tuli pullistuma ja valtava kipu. Vaivaa on hoidettu monella tavalla, mutta apua ei ole tullut. Lääkkeet eivät tehoa. Vaiva alkoi rampauttaa myös olkapäätä. Kirstiä ei kuitenkaan ole leikattu. Hän tuli rukoiltavaksi ja Herra paransi kokonaan. Pullistuma on pois ja kipuja ei ole! Käsivarsi nousee vaivattomasti ylös. Halleluja. Samalla Herra vapautti myös masennuksesta. Kiitos Jumalalle

 

Jumala kohtasi Anjaa Saarijärven kokouksessa. Hänen vasemman olkapään kiertäväkalvo oli vaurioitunut polkupyörällä kaatumisen seurauksena jo 20 vuotta sitten. Välillä niin kipeä, ja särkevä ettei maitopurkkia pysty nostamaan. Kortisoni ja särkylääkkeet ovat antaneet ajoittaista helpotusta. Lisäksi vasemmassa jalassa on vajaan vuoden ollut hermopinne, joka aiheuttaa viiltävää kipua kävelemään lähdettäessä. Anja tuli kokoukseen ontuen. Herra vahvisti häntä lupauksella: se paranee tänään. Nyt hänen jäsenet ovat terveet. Sitä testattiin monella tavalla. Kiitos Herralle.

 

Armi sai Kiteen kokouksesta mukaansa Herran siunaaman rukousliinan. Armin äiti 90v. sai verenmyrkytyksen, joka oli paha. Hänen toimitettiin sairaala hoitoon. Sydämeen tuli paha entsyymivuoto ja hänelle nousi korkean kuumeen. Hapensaanti vaikeutui. Lääkäri kertoi omaisille, että potilas tulee menehtymään, ja että enää ei elvytetä, eikä anneta tehohoitoa. Armi oli veljensä kanssa sairaalassa rukoilemassa ja laittoi rukousliinan äidin rinnan päälle. Heti seuraavana aamuna alkoi parantuminen. Vanhus piristyi ja tulehdusarvot romahtivat alaspäin. Kerralla elämä palasi äitiin. Hoitajat ihmettelivät, että mitä tässä nyt tapahtui kun luulivat potilaan kuolevan verenmyrkytykseen. Äiti elää edelleen. Lääkäri toivotti kuolemaa ja Jumala elvytti elämään. Sellainen meidän Herra on!

 

Seija tuli kokoukseen Espooseen ontuvana kipuilevan jalan vaivaisenluun kanssa. Röntgenkuvan mukaan luu oli vääntynyt. Hänellä oli tulehdusarvot korkealla ja jalka ärtynyt. Seisominenkin koski. Hän todistaa, että kipu on hävinnyt ja jalka tuntuu ihan normaalilta. Kunnia Jumalalle!

 

Eräs sisko Naantalista kertoo: hän oli suolisolmuleikkauksesta toipumassa 2010. Hän oli kipeänä kotisohvallaan ja voivotteli. Katseli Herätys ohjelmaa ja parantumistodistusta. Sisar pitää neuvottelua Herran kanssa: Miksei mulle voisi tulla sanomaa, että sinä, joka siellä sohvalla istut ja jolla on suolen alueella ongelmia ja kipuja, että Herra parantaa sinut! Siinä samassa olin katsonut kuvaruutuun ja sanonut: Sinä, joka siellä kotona sohvalla istut ja jolla on siellä paksusuolessa tulehdus, Herra parantaa sinut! Sisar kertoo, että hän oli aivan hämmästynyt. En tuntenut siinä mitään sen kummempaa, mutta kivut jäivät siihen. Ei ole enää kipuja.

 

Marjatta tuli Oulussa rukoiltavaksi nukahtamisongelman takia. Hän oli käyttänyt nukahtamislääkkeitä n. 4 vuoden ajan joka ilta. Herra paransi. Nyt hän nukkuu luonnollisesti ja jopa päiväunetkin. Taivaallista unilääkettä!

 

Posiolla Marjattaa kohti tuli tiedonsanat, että paikalla on yksi henkilö, jolla on kipua niskassa ja takaraivossa. Marjatalle tuli lämmin tunne, kuin silitysrauta, hän sanoo; piti ottaa tukea tuolista: Pyhä Henki kosketti ja kipu hävisi. Enää ei tarvitse käsien avulla käännellä petissä päätään.

 

Veli keskisuomesta katsoo vaimonsa kanssa Herätys ohjelmaa lauantai-iltana. Hän kärsii syöpähoitojen jälkeisenä vaivana varpaidenvälien haavaumista. Sana tulee suoraan kohti: Sinulla on varpaidenvälit kipeät, etkä voi kunnolla ottaa askeleita. Veli kertoo, että hän omisti sanat itselleen. Seuraavana päivänä varpaanvälit ovat terveet, yhtä lukuun ottamatta ja sekin seuraavana päivänä. Hän on Ihmeellinen Herra, ja Ihmeellinen Pyhä Henki.

 

Ullan 20 vuotias poika oli aiemmin sairastanut epilepsiaa, sairaus oli kolme vuotta pois, sitten tuli kohtaus ja samalla alkoivat myös kovaa migreenikohtaukset. Ulla toi poikansa sairauden rukoiltavaksi, äidillä suuri hätä pojastaan. Hän oli menossa Kuopion yliopistolliseen sairaalaan tutkimuksiin. Mitään ei löytynyt, ei epilepsiaa, ei kasvaimia. Iso kiitos Jumalalle.

 

Maaria Tuupovaaralta ei pystynyt kävelemään ilman kainalosauvoja. Hän oli loukannut reisilihaksensa liikunnassa ja kipu oli tuntuva, eikä jalalle varaaminen onnistunut. Koin kehotusta rukoilla tämän nuoren neitokaisen puolesta. Siinä Herra kohtasi häntä ja sauvat jäivät tarpeettomiksi. Ihana Jeesus, Hän on siellä missä Häntä tarvitaan.

 

Kiitos ja kunniaJumalalle kaikesta mitä Hän tekee.

bottom of page