ystäväkirjeet.jpg

Ystäväkirje loka-joulukuu 2021

Jumalan armo ja rakkaus ohjatkoon jokaista askeltasi ja antakoon sinulle uskon ja näkyjen lahjan Hänen sydämeltään, niin etteivät päivät kuluisi huokaillen ja murehtien, vaan Herran tarkassa johdatuksessa. Rukoile tätä ja usko saaneesi.

Salomo kirjoittaa; Minä kuljin laiskurin pellon ohitse, mielettömän miehen viinitarhan vieritse. Ja katso, se kasvoi yltänsä polttiaisia, sen pinta oli nokkosten peitossa ja sen kiviaita luhistunut. Minä katselin ja painoin mieleeni, havaitsin ja otin opikseni. Nuku vielä vähän, torku vähän, makaa vähän ristissä käsin, niin köyhyys käy päällesi niin kuin rosvo ja puute niin kuin aseistettu mies. Ja tätä ennen Salomo kirjoittaa. Älä ole syyttä todistajana lähimmäistäsi vastaan, vai petätkö sinä huulillasi? Älä sano; Niin kuin hän teki minulle, niin minä teen hänelle, minä kostan miehelle hänen tekojensa mukaan. Snl. 24.28 – 34 
 

Salomo toteaa, että näki mitä laiskuus saa aikaan ja otti opikseen. Kasvaako sinun viinitarhasi, puutarhasi polttiaisia ja nokkosia, vai onko siellä kaikki kauniissa järjestyksessä? Ole rehellinen itsellesi ja tutki sydäntäsi, onko kaikki kunnossa ja puhtaana Herran tulemusta varten? Jos vielä laiskana makaat vuoteellasi ja vähät välität tästä ajasta ja siitä, että Jeesuksen tulemus on lähempänä kuin koskaan aiemmin, niin puute ja köyhyys käy ylitsesi niin kuin rosvo.
 

Nyt on aika ojentautua Herran Sanan valossa ja nousta ylös vuoteeltasi, että sinun sisimpäsi kirkastuisi ja saisit otteen Jumalan Sanan totuudesta ja siitä armosta, joka on sinua varten asetettu olemaan ja vaikuttamaan.
Jumala ei sinua rankaise ja tuomitse, vaan Hän vetää sinua puoleensa rakkaudessaan ja hyvyydessään, että saisit kaikki syntisi anteeksi ja ottaisit vastaan Hänen anteeksiantamuksensa, Jeesuksessa Kristuksessa, Hänen Pyhän verensä kautta.
Anna anteeksi niille, jotka ovat sinua vastaan nousseet ja luota Jumalan Sanan lupaukseen. Anna anteeksi, ettet menetä Herran anteeksiantamusta.

 

On vaikeinta maailmassa nöyrtyä Herran väkevän käden alle ja antaa sydämestään anteeksi. Mutta se kannattaa, sillä sinun sydämesi vapautuu, ja ilo täyttää sisimpäsi. Ei anneta sijaa vihalle ja katkeruudelle, joka syö sinua ja nakertaa uskoasi ja lopulta sinulle jää tyhjyys, itsekkyys, kovuus, ja välinpitämättömyys, joka kuolettaa loputkin uskon rippeet.
Ei kosteta pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa, sillä siihen te olette kutsututkin. että siunauksen perisitte. 1Piet.3.9.

 

Rakas ystävä, ojentaudu koko sydämestäsi Herran puoleen, Hän sinut aikanansa korottaa ja saat Hänen läsnäolossaan iloita ja riemuita. Maalliset murheet ovat takanapäin ja sinun tykönäsi on rauha ja rakkaus, joka kestää ja pysyy Iankaikkisesti.

 

Jaksa vielä hetki, sillä se tulee mikä luvattu on. Tule Herra Jeesus.

                Pirkko