ystäväkirjeet.jpg

Ystäväkirje elo - syyskuu 2020

Vaikka minä vaeltaisin kuoleman varjon laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä Sinä Olet minun kanssani. Psalmissa 23 rohkaistaan meitä luottamaan Jumalan varjelukseen kaikissa tilanteissa.

Jumalan sallimana, olemme nyt saaneet kokea poikkeusaikoja maassamme ja kaikkialla luomakunnassa. Mikään ei ole itsestään selvyyttä tänä päivänä, mutta uskovana Jeesuksen Kristukseen, meillä on luottamus ja luja usko siihen, ettei Jumalan Sana raukea tyhjiin. Nyt jos koskaan koetellaan meidän uskoamme, onko se varmalla pohjalla. Paavali kehottaa, koetelkaa itseänne, oletteko uskossa, tutkikaa itseänne. Vai, ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.

Onko tämän kaltaista tapahtunut aiemmin, ei totisesti. Jumala on katsonut taivaastaan ihmislasten suruttomuutta ja huoletonta elämää, ei ole ketään, joka etsisi Jumalaa, kaikki ovat pois poikenneet ja käyneet kelvottomiksi, ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvää on, ei yhden yhtäkään. Room.3.12
Sodoman synti oli ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo. Tarvitseeko meidän kysellä enempää, miksi kaikki tämä tapahtuu?
Kiitos Jumalalle, että Hän hallitsee luomakuntaa ja tekee kaiken aina meidän parhaaksemme.
Lainaus David Wilkersonin kirjasta.
”Olen varma siitä, että ihmiset menettävät toivonsa, koska he ovat menettäneet uskonsa.
Monet kristityt, jotka ovat kerran olleet uskossa, lakkaavat luottamasta Jumalaan kovien aikojen koittaessa.
Mistä Jumalan kansa löytää toivonsa? Henki sanoi minulle selvästi: Sinun on ankkuroitava uskosi. Päätä sydämessäsi luottaa Jumalaan aina ja kaikessa. Uskon ”kiinnittäminen” tarkoittaa vakauttaa, tehdä järkähtämättömäksi, laskea maahan juuret, laittaa alapuolelle tukipylväät, laskea perustus.
Jumala sanoo meille: Kun maailma katsoo lapsiani tänä pelottavana ja ahdistavana aikana, sen täytyy kyetä näkemään uskoa. Kun kaikki järkkyy, on uskon pysyttävä vakaana ja horjumattomana. Ankkuroikaa siksi uskonne ja asettukaa lujasti sen varaan.”
Korona epidemian alkaessa, Herra puhui siitä, miten rakkaudessa ei ole pelkoa.
Uskovatkin joutuivat pelon kahleisiin.
Hän sanoi: Minä sanon teille ystävilleni, älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi enempää tehdä. Vaan Minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää Häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin, Niin, Minä sanon teille, Häntä te peljätkää.

Selvitään yhdessä, toistamme tukien rakkaudessa ja rukoillen. Pirkko
 

"Vaikka minä vaeltaisin kuoleman varjon laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä Sinä olet minun kanssani" Ps.23:4

Yhteystiedot

Pirkko Vesavaara
pirkko.vesavaara@gmail.com

pirkkovesavaara.net

Terttu Vehniäinen

terttu.vehniainen@gmail.com

Raija Manninen

raija.manninen1@gmail.com

Pirkko Kurri

pirkko.kurri@hotmail.fi

 

Tuula Honkonen

tuppuho@gmail.com

kotisivut

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com