ystäväkirjeet.jpg

Ystäväkirje touko-syyskuu 2021

Tämän Minä Olen teille puhunut, että teillä olisi rauha. Maailmassa teillä on ahdistus, mutta olkaa turvallisella mielellä, Minä Olen voittanut maailman. Joh.16:33

He erottavat teidät synagogasta ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalvelusta Jumalalle. Aramean käännöksessä sanotaan paremmin. He poistavat teidät kokouspaikoistaan, ja tulee hetki, että jokainen, joka tappaa teitä, luulee tuovansa lahjaa Jumalan lähelle.

Kylläpä Jumalan Sana taas osoittaa tämän ajan totuutta. Herra haluaa meidän omistavan sataprosenttisen rauhan, ettei mikään maailmassa oleva tai tuleva, saa meitä suunniltamme. Jeesus lupaa pitää meistä huolen, vaikka maailmassa on ahdistusta, pelkoa, epävarmuutta, toivottomuutta. Hän on jo voittanut maailmassa kaiken, mikä täällä voi kohdata ihmislasta. Olkoon sen ahdingon nimi korona, spitaali, rutto, sota, tai mikä hyvänsä sielunvihollisen asettama uhka uskovan elämään. 

Totisesti, pitää kysyä tänä päivänä missä teidän uskonne on? Me jouduimme valtavaan ahdinkoon silloin, kun Herra etsi meitä ja puhui meidän sisimpäämme, vetäessään meitä puoleensa uloskutsuttuna maailmasta. Jumalan rakkaus kohtasi sydämen maaperän ja laskeuduimme nöyryyteen tunnustamaan syntimme. Jumalan rakkaus mursi vastustuksen, syntimme annettiin anteeksi ja saimme ihmeellisen rauhan. 

Uskoon tulomme jälkeen ei elämä ole pelkkää päivänpaistetta, vaan koetus ja kilvoittelu on osanamme, että meidät havaittaisiin koetuksen kestäviksi. Ja meillä on uskallus Jumalaan. Herra kehottaa meitä luottamaan, ja uskomaan Hänen läsnäoloonsa jokaisena päivänä.
No, kyllähän meidät on poistettu kokouspaikoista, ettei Jumalan Sanaa kuulisi tai ettei sitä saisi julistaa janoisille sieluille. Mutta me emme lannistu, vaikka perkele laittaa esteitä, ja sulkee seurakunnat pelon alle, niin me emme lannistu.
Paavali sanoi, että vaikka hänet on vangittu, niin Jumalan Sanaa ei ole kahlittu!
Sielunvihollinen on ärhäkkänä mellastamassa seurakunnan keskellä, ja mitätöimässä Sanaa, mutta meillä on vakuus siitä, että vaikka taivas ja maa katoavat, Herran Sana ei katoa.
Sain Herralta Sanan vuoden alussa. Hän sanoi: Seurakunta on voimaton, sen tähden, että puuttuu kunnioitus. 
Meitä kehotetaan nyt menemään rokotettavaksi koronaa vastaan. Mieti ja rukoile vahvistusta Herralta. Sinä teet valinnan ja päätöksen, joka perustuu vapaaehtoisuuteen. Jotkut ovat kokeneet painostusta lähipiiristään koskien koronarokotteen ottamista. Se, minkä tunnet rauhana sydämessäsi, on Jumalan tahto.
Olin kokouksessa eräässä kodissa, loppuvaiheessa puhuin muutaman sanan koronasta ja rokotuksesta, niin tuvan katosta rysähti alas kynttiläkattokruunu, kirjaimellisesti häiriten Sanan julistusta pudotessaan ryminällä julistusäänitteiden päälle. Saatana on nyt ärhäkkänä ja eksyttää valitutkin, jos mahdollista.
Muista rakas, sinä ja minä voimme kaiken Hänessä, joka meitä vahvistaa.
Pari aamua sitten Pyhä Henki sanoi, valheenhenki on annettu maailmaan ja monet ottavat vastaan valheen totuuden sijaan. Rukouksemme on, että Sinä Herra vaikutat meissä tahtomista ja tekemistä, niin että Sinun hyvä tahtosi tapahtuu. Jeesuksen Kristuksen nimessä.

            Nähdäänkö kokouspaikoissa, kiitetään yhdessä elävää Jumalaa, joka ei hylkää eikä jätä.     
                                                                      Yhdessä rintamassa kanssasi
         
                                                              
   Pirkko