top of page
ystäväkirjeet.jpg

Ystäväkirje kevätkausi 2024

Mutta nyt, näin sanoo Herra, joka loi sinut Jaakob ja valmisti sinut Israel: Älä pelkää. sillä Minä Olen sinut lunastanut, Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. Jos vetten läpi kuljet, olen Minä sinun kanssasi, jos virtojen läpi, eivät ne sinua upota, jos tulen läpi käyt, et sinä kärvenny, eikä liekki sinua polta. Sillä Minä Olen Herra, sinun Jumalasi, Israelin Pyhä, sinun Vapahtajasi, Minä annan sinun lunnaiksesi Egyptin, sinun sijastasi Kuusin ja Seban.

 

Koska sinä olet Minun silmissäni kallis ja suuriarvoinen ja koska Minä sinua rakastan, annan Minä ihmisiä sinun sijastasi ja kansakuntia hengestäsi.

 

Älä pelkää, sillä Minä Olen sinun kanssasi, Minä tuon sinun siemenesi päivänkoiton ääriltä, päivän laskemilta Minä sinut kokoan. Minä sanon pohjoiselle; Anna tänne! ja etelälle: Älä pidätä. tuo Minun poikani kaukaa ja Minun tyttäreni hamasta maan ääristä ( suomesta) kaikki, jotka ovat otetut Minun nimiini ja jotka Minä Olen kunniakseni luonut, jotka Minä Olen valmistanut ja tehnyt. Tuo esiin sokea kansa, jolla kuitenkin on silmät ja kuurot, joilla kuitenkin on korvat.

 

Kaikki kansat ovat kokoontuneet yhteen ja kansakunnat tulleet kokoon. Kuka heistä voi ilmoittaa tämänkaltaista? Tai antakoon meidän kuulla entisiä, asettakoon todistajansa ja näyttäkööt, että he ovat oikeassa: sittenpä kuullaan ja sanotaan: Se on totta. Te olette Minun todistajani, sanoo Herra, Minun palvelijani, jonka Minä Olen valinnut, jotta te uskoisitte Minuun ja ymmärtäisitte, että Minä se olen. Ennen Minua ei ole luotu yhtäkään Jumalaa, eikä Minun jälkeeni toista tule. Minä, Minä Olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa kuin Minä. Minä Olen ilmoittanut, olen pelastanut ja julistanut, eikä ole vierasta Jumalaa teidän keskuudessanne.

 

Te olette Minun todistajiani ja Minä Olen Herra. Tästedeskin Minä Olen sama. Ei kukaan voi vapauttaa minun kädestäni, minkä Minä teen, kuka sen peruuttaa? Näin sanoo Herra teidän lunastajanne, Israelin Pyhä. Teidän tähtenne Minä lähetän sanan Baabeliin, Minä syöksen heidät kaikki pakoon, syöksen Kaldealaisten laivoihin, jotka ovat heidän ilonsa. Minä Herra, Herra olen teidän pyhänne, Minä Israelin Luoja, olen teidän kuninkaanne.

 

Näin sanoo Herra, joka teki tien mereen ja polut valtaviin vesiin, joka vei sotaan vaunut ja hevoset, sotaväen ja sankarit kaikki, he vaipuivat eivätkä nousseet, he vaipuivat eivätkä nousseet, he raukenivat, sammuivat niin kuin lampun sydän.

 

Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. Katso Minä luon uutta, nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, Minä teen tien korpeen ja virrat erämaahan. Minua kunnioittavat metsän eläimet, aavikkosudet ja kamelikurjet, koska Minä johdan vedet korpeen ja virrat erämaahan, antaakseni kansani, Minun valittuni juoda.
Jesaja 43

 

Tämä on Herran Sana, ojennukseksi ja ohjaukseksi tällä tiellä.
Kiitos esirukouksista ja kaikesta tuesta mitä olen saanut kauttasi. Kiitos ja kunnia Jumalalle!

 

 

Tästä on hyvä jatkaa yhdessä - Siunaten Pirkko 

bottom of page