ystäväkirjeet.jpg

Ystäväkirje syyskausi 2022

Niinkuin peura halajaa vesipuroille, niin minun sieluni halajaa sinua Jumalani. Minun sieluni janoaa Jumalaa, elävää Jumalaa, milloin minä saan tulla Jumalan kasvojen eteen.

 

Sinua, Jeesus ikävöi minun sieluni, minun henkeni kurkottaa Sinun armosi omistamiseen. Ilman Sinua Vapahtaja, ei ole armoa, ei valoa, ei elämää, ei lohdutusta, ei voimaa, ei autuutta. Ilman Sinua Jeesus on pelkkä pimeys, kirous, viha, kuolema ja helvetti.

 

Sinussa ainoassa, Iankaikkinen armahtajani, on armo ja anteeksiantamus, valo ja elämä, lohdutus ja voima, terveys ja autuus. Minulla on nälkä saadakseni Sinut ainoaksi ravinnokseni, joka nälän voi tyydyttää.

 

Minun sieluni janoaa Sinua, ainoaa virvoitusta, joka uudistaa elämäni. Mitä minua auttaisi, jos voittaisin omakseni maailman, mutta saisin vahingon sielulleni. Vapahtaja, kun vain Sinä olet minun kanssani, en minä mistään muusta huoli.

 

Minä rakastan Sinua, enkä luovu Sinusta. Sinä olet ankkurini, joka lujitat uskoni laivan, etteivät mitkään pahat tuulet heitä sitä tuuliajolle.

 

Rakas Jeesus minä uskon Sinuun ja syntieni anteeksiantamukseen.

Minä olen Sinun ja Sinä olet minun. Amen 

Sana on autuutta - mukaellen Johan Filip Fereniusta

                                    Siunaten Pirkko