top of page
ystäväkirjeet.jpg

 

Ystäväkirje kevätkausi 2023
 

Armollinen Jumala,

Isä Kaikkivaltias, Sinun nimellesi kirkkaus, Voima ja Valta ja Herraus. Sinä voit kaiken, Sinulle kaikki on mahdollista. Kiitetty olkoon Herran Pyhä nimi, ylistetty nimesi valtasuuruus ja Herruus, sillä Sinä olet kaiken Luoja, alkuunpanija, ylläpitäjä ja täyttäjä. Väkevä Jumala Isä, kuule minun rukoukseni, ojenna kätesi minun puoleeni. Armahda minua. Sinun Sanasi on minun jalkojeni lamppu ja valkeus minun tielläni.


Kiitän armostasi ja rakkaudestasi, hyvyydestä ja uskollisuudestasi, minun Jumalani. Kiitos Jeesus rakas Veresi voimasta, Sinun valtavasta Sanasi totuudesta, joka ei koskaan meitä petä, vaan aina ja iäti vahvistaa ja lohduttaa meitä kulkemaan Sinuun luottaen. Herra ojenna kätesi ja paranna minut, Jeesuksen Kristuksen nimessä.


Ohjaa Isä oikealla tiellä, vie alkamaasi työtä minussa eteenpäin. Vahvista Sanassasi. Tienraivaaja käy minun edelläni, Hän ohjaa oikealla tiellä ja vie minua voittosaatossa. Anna Isä anteeksi kaikki minun syntini, ole armollinen hyvyytesi tähden, pyyhi pois kaikki synnit suuren laupeutesi tähden. Pese minut puhtaaksi rikoksistani ja puhdista minut synneistäni. Sillä minä tunnen rikokseni ja minun syntini on aina minun edessäni. Sinua ainoata vastaan minä olen syntiä tehnyt, tehnyt sitä, mikä on pahaa Sinun silmissäsi, mutta Sinä olet oikea puhuessasi ja puhdas tuomitessasi. Katso, totuutta Sinä tahdot salatuimpaan saakka, ja sisimmässäni Sinä ilmoitat minulle viisauden.
Suo minulle rakkaus kanssapalvelijoita kohtaan, jotka Sinä olet valinnut palvelemaan valtakunnassasi. Suo yhteys ja rakkaus. Herra vahvista Pyhän Hengen Voimaa seurakuntasi keskellä, niin että ihmeet ja merkit seuraavat julistettua Sanaa. Isä tahdon palvella Herraa 
ilolla ja sydämen yksinkertaisuudella. 
Kiitos, ylistys ja kunnia Sinun nimellesi Herra.

Tätä rukoilemme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

bottom of page